Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Arin ja Minnan Texas BBQ

Grillikuume-ohjelman neljännessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa Texas BBQ -annos. Tässä Arin ja Minnan resepti.

Grillikylki, savusta noin 1 tunti.

Maustekastike:

sipuli, soija, coca-cola, valkosipuli, tomaattipyree, chili

Paista kylkeä pannussa maustekastikkeessa noin 30 minuuttia.

Ananas-tomaattisalaatti:

2 tomaattia, kaltattu ja kuutioitu

puolikas ananas kuorittu ja kuutioitu

Sekoita, lisää limettimehua ja tuoretta korianteria ja hyppysellinen suolaa.

Guacamole:

1 kypsä avokado

1 tl tabaskoa

1/2 sitruunan mehu

2 tl sweet chili-kastiketta

hyppysellinen suolaa ja pippuria

Soseuta ja lisää 2 rkl creme fraichea.

Grilliperunat:

Pese perunat, halkaise ja raidoita pinta.

Sekoita paprika, sinapinsiemen, suola ja voinokare.

Valele perunat seoksella ja kääri folioon.

Kypsennä grillissä n.45 min.

Katkaravut:

Kuori ja ota suoli pois. Mausta limetillä, chilillä ja suolalla.

Grillaa n.2 min/puoli, kunnes ravut ovat kimmoisia.

Koristeltu paprika:

Paloittele paprika pitkittäin. Kuori terävällä veitsellä, viipaloi ohueksi ja pidä kylmässä jäävedessä, kunnes paprikat käpristyvät.

Mozzarella-juustotikut:

Leikkaa juusto siivuiksi, paneroi ja uppopaista, kunnes tikut ovat kullanruskeita. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme