Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Broileria á la Tero ja Agneta

Grillikuume-ohjelman toisessa jaksossa kilpailijoiden tuli valmistaa kokonainen broileri. Tässä Teron ja Agnetan ohje broilerin valmistukseen.

Marinadi: 

öljyä

soijakastiketta

balsamicoa

pippureita (rose, vihreä ja musta)

mandariinimehua

loraus viskiä

1 rkl hunajaa

tuoreita yrttejä (rosmariini, salvia)

viskiä liekittämiseen

Riisilisäke:

kuullotettua salottisipulia

hienonnettua chiliä

jasmiiniriisiä

vettä

suolaa

valkopippuria

Grillattua porkkanaa ja kesäkurpitsaa:

porkkanaviipaleita

kesäkurpitsaviipaleita

öljyä

limepippuria

hunajaa (sivele porkkanoiden päälle grillauksen loppuvaiheessa)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme