Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Harrin ja Levin annos juustosta, sienistä ja kasviksista

Grillikuume-ohjelman kuudennessa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa annos juustosta, sienestä ja kasviksista. Tässä Harrin ja Levin resepti. 

Tattirisotto

Tee litra kanalientä ja pidä se lämpimänä.

Kuullota pieneksi leikatut ja hienonnetut sipuli, valkosipuli ja selleri vähässä voi-öljyseoksessa läpikuultaviksi, älä ruskista.

Lisää risottoriisi 400 g ja sekoita parin minuutin ajan, kunnes riisi on läpikuultava.

Lisää 1,5 dl kuivaa valkoviiniä, anna sen imeytyä riisiin.

Lisää kanalientä 1 dl kerrallaan, anna sen imeytyä riisiin. Sekoita koko valmistuksen ajan. Anna keitoksen kiehua hiljalleen koko ajan.

Paista sienet pannulla, kunnes kaikki neste on haihtunut.

Kun olet lisännyt koko kanaliemen, lisää paistetut sienet risoton joukkoon ja sekoita.

Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon nokare voita ja raastettua parmesaania.

Risoton tulee olla löysähköä ja kosteaa.

Lisää koristeeksi silputtua lehtipersiljaa.

Paahdetut paprikat valkohomejuustolla

Paahda erivärisiä paprikoita grillissä mustaksi. Kuori paprikat ja poista siemenet.

Paahda ohut patongin siivu, lisää valkohomejuusto patongin päälle ja kääri paprikoihin.

Käytä vielä hetki grillissä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme