Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Harrin ja Levin kokonaisena grillattu kana

Grillikuume-ohjelman toisessa jaksossa kilpailijoiden tuli valmistaa kokonainen broileri. Tässä Harrin ja Levin ohje broilerin valmistukseen.

Halkaistaan kana, maustetaan se Dijon-sinapilla ja sitruunaviipaleilla. Sivellään tobakkamausteella (cayennepippuri, mustapippuri, rosepippuri, korianteri, kaneli, minttu, savustettu paprika, suola).

Grillaa 20 min/puoli, pidä päällä painoa. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja siivuta kanan osat.

Leipä: 

durumjauho

vesi

oliiviöljy

kuivahiiva

kananmuna

hunaja

suola

Salsa Raparperi:

sipuli

raparperi

tomaatti

persikka

aprikoosi

omena

valkosipuli

mango

valkoviinii

Freesaa kovat ainesosat nopeasti pannulla, lisää tilkka valkoviiniä ja pehmeät aineosat. 

Salsa Verde:

persilja

lehtipersilja

valkosipuli

basilika

minttu

korianteri

anjovis

sitruunanmehu

sokeri

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme