Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Harrin ja Levin pekonipizza

Grillikuume-ohjelman toisessa jaksossa valmistettiin pizzaa. Tässä Harrin ja Levin ohje grillipizzan valmistukseen

Pohja:

2 dl rahkaa

1 dl vehnäjauhoja

1 muna

1 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

Sekoita ainekset, paista 10 minuuttia, lisää päälle kastike ja täyte. Paista 10 minuuttia, korkeintaan 200 asteessa. 

Kastike:

1 dl tomaattimurskaa

1 tl tomaattipyrettä

1 dl kuivaa omenasideriä

1 dl fariinisokeria

1 valkosipulinkynsi

tuoretta basilikaa ja oreganoa

½ dl HB-kastiketta

100 g voita 

0,5 dl ketsuppi 

Täyte:

pekonimuru (paista rasvaa ulos)

grillatut viikunat 

Koristeluun: 

grillattu pekonisiivu

grillattu salvia

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme