Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Kalahaaste, Marko ja Santeri

Grillikuume-ohjelman seitsemännessä jaksossa kilpailijat valmistivat kala-annoksen. Tässä Markon ja Santerin resepti:

Grillattu merikrotti provencelaisittain

Merikrotin fileetä noisetteina

Marinadi merikrotille:

3 rkl tomaattipyreetä

1 rkl basilikaa

1 rkl timjamia

1 rkl oreganoa

1 rkl rakuunaa

2 rkl öljyä

1/2 sitruunan mehu

Sekoita hyvin ja valele marinadi merikrotin päälle. Anna maustua 30 minuuttia ja pyyhi ylimääräinen marinadi pois. Grillaa kuumalla n. 1-2 min per puoli ja ota folioon vetäytymään hetkeksi ennen tarjoilua

Grillaa lisukkeeksi kesäkurpitsan ja sitruunan viipaleita.

Valmista lisukkeeksi myös tuoreella basilikalla ja oliiviöljyllä maustettua perunamuusia.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme