Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Kalahaaste, Tommi ja Antti

Grillikuume-ohjelman seitsemännessä jaksossa kilpailijat valmistivat kala-annoksen. Tässä Tommin ja Antin resepti:

Kampelafileet

Fileoi kampela, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita pannulle voita, valkosipulin kynsi ja timjamin oksa. Valele fileetä voilla paiston aikana. Pyöräytä voissa vielä herneet ja kevätsipuliviipaleet.

Savukampeladippi

savustettua kampelaa

crème fraichea

sitruunamehu

tilliä

ruohosipulia

suolaa

pippuria

Sellerisipsit

Leikkaa mandoliinilla mahdollisimman ohuita siivuja selleristä. Friteeraa auringonkukkaöljyssä 190 asteessa ja. Muista suolata sipsien tapaan ennen kuin lastut ovat liian kuivia.

Friteeratut katkarapujen päät

Friteeraa katkarapujen nupit. Nostele talouspaperille ja ritilälle kuivumaan.

Mummonkurkut

kurkkusiivuja

1 osa etikkaa

2 osaa sokeria

3 osaa vettä

raastettua piparjuurta

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme