Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Kana- ja possuvartaat sekä ohratto á la Ari & Minna

Grillikuume-ohjelman kolmannessa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa grillivarras. Tässä Arin ja Minnan resepti.

Porsaan lankkupihvi, mausteet:

HP-kastike

valkosipuli

Sambal Oelek -kastike

Kanan ohutfile, mausteet:

Santa Marian -tulinen chilikastike

soija

limemehu

Anna molempien marinoitua ja pujota vartaisiin.

Ohratto:

rikottuja ohrasuurimoita

portobellosieniä

valkosipulia

kesäkurpitsaa

sokeriherneitä

tummaa olutta

balsamicoa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme