Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Kanansiivet Arin ja Minnan tyyliin

Grillikuume-ohjelman neljännessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa kanansiipiä. Tässä Arin ja Minnan resepti.

Savustetut kanansiivet

Savusta chili ja valkosipuli pehmeäksi. Soseuta ne desilitraan viskiä, lisää suola. 

Savusta siipiä noin 25 minuuttia, laita viskikastikkeeseen.

Kastike 1

Savusta valkosipuli, sipuli ja chili kunnes ne pehmentyvät. Lisää majoneesi, limettimehu, suola, pippuri ja sokeri. Soseuta.

Kastike 2

tomaattipyre

sokeri

limettimehu

basilika

karpalomehu

Soseuta tasaiseksi.

Sipulileipä

3 sipulia siivutettuina

vehnäjauhoja

Pyöritä sipulirenkaat jauhoissa, mausta suolalla. 

Frittitaikina

1 plo lager-olutta

suolaa, pippuria ja 1 tl ruokasoodaa

Sekoita taikina löysäksi seokseksi. Kasta kaikki sipulirenkaat kerralla frittitaikinaan ja friteeraa kunnes ne ovat kauniin värisiä. 

Nosta paperin päälle, kunnes ylimääräinen rasva on poistunut.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme