Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Kanansiivet Harrin ja Levin tyyliin

Grillikuume-ohjelman neljännessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa kanansiipiä. Tässä Harrin ja Levin resepti.

Glaserointikastike:

suolattua voita

Hot pepper -kastiketta

Hickory BBQ -kastike

Sambal Oelek -mausteseosta

Blooming Onion:

jättisipuli

vehnäjauho

olut

kanamunat

juustokuumina

savupaprika

cajun-pippuri

suola

Siivet:

Savusta 100 asteessa 30 minuuttia. Hauduta mämmistoutissa 20 minuuttia. Grillaa 5 minuuttia samalla chilikastikkeessa glaseeraten.  

Korealaiset vihannekset:

porkkana

selleri

soijakastike

sokeri

etikka

korianteri

Dippikastike:

creme fraiche

rahka

kermaviili

korianteri (tuore)

mustapippuri

sinihomejuusto

sitruunan kuori

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme