Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Kanansiivet Markon ja Santerin tyyliin

Grillikuume-ohjelman neljännessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa kanansiipiä. Tässä Markon ja Santerin resepti.

Siivet:

Hiero kuivamauste ( 1tl suola, 1tl pippuri, 1tl valkosipuli, 1rkl paprika, 1tl sinappijauhe) kanasiiville ja savusta savustimessa hikkoripuulla 40 minuuttia 105-110 asteessa.

Marinoidut omenat:

Marinoi omenalohkot sitruunamehussa muutaman minuutin ajan, siivilöi ja rouhaise kevyesti suolaa päälle.

Grillattu palsternakka:

Leikkaa palsternakka paksuiksi tikuiksi ja grillaa suoralla tulella keskilämmössä rapean kypsiksi. Kääntele säännöllisesti. Suolaa ja pippuria mausteeksi.

Siideri-sinappikastike:

Keitä pullo kuivaa omenasiideriä kasaan neljäsosaan alkuperäisestä rosmariinioksan ja murskatun valkosipulin kanssa. Sekoita joukkoon makeuttamatonta sinappia noin 1-2rkl oman maun mukaan ja suolaa maistellen. Viimeistele majoneesilla (3rkl) ja hienonnetulla kevätsipulilla.

Palsternakkakastike:

Kuutioi palsternakka ja keitä kypsäksi. Soseuta blenderissä turkkilaisen jugurtin kera. Lisää korkillinen omenaviinietikkaa sekä hieman suolaa. Makeuta halutessasi siirapilla tai hunajalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme