Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Kokonaisena grillattua kanaa á la Jari ja Touko

Grillikuume-ohjelman toisessa jaksossa kilpailijoiden tuli valmistaa kokonainen broileri. Tässä Jarin ja Toukon ohje broilerin valmistukseen.

Broilerin rintafilee siipiluulla ja nahalla:

chili

tuore salvia

valkosipuli 

suola öljy

Broilerin koipinuija:

chili 

sitruuna (kuori ja mehu)

valkosipuli 

suola 

mustapippuri

Marinoitu fenkoli:

tuore fenkoli

suola

pippuri 

sokeri

sitruuna (kuori ja mehu)

öljy

ruohosipuli

Kasviscouscous

ruohosipuli 

sitruuna (mehu)

appelsiini (mehu ja kuori)

kanaliemi

punasipuli

minttu 

persilja

kevätsipuli

chili 

kurkku

tomaatti 

suola

pippuri

öljy

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme