Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Letut Harrin ja Levin tyyliin

Grillikuume-ohjelman kolmannessa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa letut. Tässä Harrin ja Levin resepti.

Letut

1 muna

2 dl maitoa

1 dl vehnäjauhoa

2 tl sokeria

hieman sulatettua voita

ripaus suolaa

Vatkaa muna kulhossa, lisää muut aineet ja vatkaa hyvin. Anna levätä puoli tuntia.

Lisää pannulle voi. Kaada massaa pannulle ja pyörittele pannua siten että massa leviää pannulla siten, että reunat ovat ohuet.

Käännä ohukainen, kun se on ruskistunut tarpeeksi. Kääntele ohukainen kolmioksi (neljään osaan) pannussa, kun se on valmis. Nosta ohukainen pois.

Täyte/ kastike

50 g voita

1 dl sokeria

1 rkl raastettua appelsiininkuorta

1 appelsiinin mehu

Sulata sokeri kattilassa ruskeaksi. Lisää voi, appelsiininkuori ja mehu. Ota lämpö pois.

Laita taiteltu ohukainen pannulle, kaada kastike ohukaisen päälle. Nostele kastiketta ohukaisen päälle.

Kaada 43-likööriä pannulle ja kuumenna se. Kallista pannua ja sytytä likööri.

Laita ohukainen lautaselle ja lusikoi kastiketta päälle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme