Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Letut Santerin ja Markon tyyliin

Grillikuume-ohjelman kolmannessa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa letut. Tässä Santerin ja Markon resepti.

Lettutaikina

3 munaa

4 dl maitoa

1 dl jogurttia

2 dl vehnäjauhoja

suolaa

öljyä

sokeria

Valkosuklaamousse

Paahda valkosuklaalevy grillissä leivinpaperin päällä maitokahvin ruskeaksi. Anna jäähtyä ja sekoita 1 dl kermavaahdon kanssa.

Marinoidut marjat

Sekoita kulhossa marjoja ja kuusenkerkkäsiirappia ja anna maustua.

Raparperihilloke

Kiehuta 2 desissä raparperimehua noin 30 cm raparperia kuutioituna, kunnes raparperi pehmentyy ja neste tiivistyy. Jäähdytä, sekoita ja lisää joukkoon omenahilloa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme