Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Letut Toukon ja Jarin tyyliin

Grillikuume-ohjelman kolmannessa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa letut. Tässä Toukon ja Jarin resepti.

Lettutaikina

maito, kananmuna, kookosmaito tuoreesta kookoksesta, kookoksen lihaa raastettuna, sokeria, suolaa, voita, vaniljatanko, kaneli, kaakao

Lisäksi

vadelmat marinoituna sokeriliemessä, jossa mausteena salmiakkia ja basilikaa

punaviinimarjat ja karhunvatukat marinoituna sokeriliemessä, jossa lehtipersiljaa mausteena

päärynät ja persikka grillattuna

sokeroitu raparperi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme