Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Maksaa Tommin ja Antin tapaan

Grillikuume-ohjelman viidennessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa maksaa. Tässä Tommin ja Antin resepti.

Maksa

tuuman paksuisia maksasiivuja

suolaa, öljyä, pippuria

Kermaan muhennettu kaali:

valkokaalia

punakaalia

kermaa

valkosipulia

suolaa

pippuria

paahdettua maapähkinää

Paahda maapähkinät. Lisää kerma ja keitä kasaan. Paahda kaaleja grillissä ja kääntele kerman sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla, sekä hyppysellisellä rosmariinia.

Sipuli-punaviini-brandykompotti

salottisipulia

punaviiniä

brandyä

suolaa

voita

fariinisokeria

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme