Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Meksiko-annos, Harri ja Lev

Grillikuume-ohjelman kahdeksannessa jaksossa Harri ja Lev saivat tehtäväkseen valmistaa meksikolaisen annoksen. Tässä resepti:

Kampasimpukka-ceviche

Valmista marinadi (korianteri, valkosipuli, limemehu, limenkuori, suola). Anna marinoitua noin tunti, jonka jälkeen kuivaa kampasimpukat ja käytä nopeasti grillissä (noin 2 minuuttia/puoli).

Avokadosalsa

avokado

tomaatti

paprika

punasipuli

punainen jalapeno

cayennenpippuri

suola

pippuri

limemehu

Paloittele ainesosat pikkusormen pään kokoisiksi.

Miekkakala

Leikkaa 2 senttiä leveä pihvi. Anna pihvin temperoitua huoneenlämmössä noin tunti. Mausta pippurilla ja suolalla ja laita kuumaan, voideltuun grilliin. Paista 1,5 minuuttia/puoli.

Maissipyree

Grillaa maissit kuumassa grillissä kauniin ruskeiksi. Leikkaa voilla voidellut maissinjyvät veitsellä tähkästä pois. Aja maissit pyreeksi sauvasekoittimella, lisää voita ja oliiviöljyä tarvittaessa. Pyreen tulisi olla melko notkeaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme