Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Munkkiburger, Marko ja Santeri

Grillikuume-ohjelman finaalissa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa jälkiruoka. Tässä Markon ja Santerin resepti.

Munkkiburger-täyte

30 cm raparperia

½ dl tomusokeria

0,5 dl roséviiniä

Pilko raparperi ja keittele 5 minuuttia.

Grillattu raparperi

Kiehauta valkoviiniä sekä ja 43-likööriä kiehuvaksi kattilassa ja asettele raperi kattilaan marinoitumaan.

15 min päästä grillaa raparperia kuumalla käännellen 30 sekunnin välein.

Vaniljasuola

Hienonna morttelissa yhden vaniljatangon siemenet sekä 1 tl karkeaa suolaa.

Palsternakkakreemi

Kuutioi pieni palsternakka 2 dl kermaa, kiehauta ja sekoita tehosekoittimisessa 2 desilitraan mascarponea. Mausta vaniljasokerilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme