Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Pihvit Arin ja Minnan tapaan

Grillikuume-ohjelman viidennessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa pihvi kolmessa kypsyysasteessa. Tässä Arin ja Minnan resepti.

Valmista lihat huoneenlämpöisinä.

Naudan sisäfilee, raaka 

Paista 2 minuuttia/puoli. 

Naudan ulkofilee, medium.

Paista 3 minuuttia/puoli. 

Naudan välikyljys, kypsä

Paista 7 minuuttia/puoli. 

Dolphin-perunat

300 g perunaa(Siikli)

 2 dl kermaa

4 valkosipulin kynttä murskattuna

suola, pippuri, muskottipäkinä ja rosmariini

2 kananmunan keltuaista

1 dl cheddaria

Viipailoi perunat ohueksi ja freesaa ne rasvassa pehmeiksi. Lisää valkosipili ja mausteet. Lisää keltuaiset ja juusto, sekoita.

Hauduta, kunnes perunat ovat pehmenneet ja käännä lautasen avulla ylösalaisin. Paista vielä toiselta puolelta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme