Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Pihvit Harrin ja Levin tapaan

Grillikuume-ohjelman viidennessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa pihvi kolmessa kypsyysasteessa. Tässä Harrin ja Levin resepti.

Naudan sisäfilee, raaka

Paista liha nopeasti rosmariinioksan ja öljyvoin kera parilalla 3 min/puoli. Laita folioon vetäytymään 4 minuutiksi.

Flank Steak, medium 

Kypsennä liha palana grillissä 4 minuuttia/puoli. Laita folioon vetäytymään 10 minuutiksi. Leikkaa ohuiksi siivuiksi.

Naudan ulkofilee, kypsä

Voitele liha kirkastetussa rosmariinilla maustetussa öljy-voiseoksessa. Paista 5 minuuttia/puoli. Laita folioon ja grillin yläosaan 4 minuutiksi, anna vetäytyä foliossa 8 min.

Salaatti

punasipuri

endiivi

tuore salaatti

Salaatinkastile:

öljy, soija, balsamico, hunaja, timjami, rosmariini

Lisuke:

grillattuja kesäkurpitsan siivuja 

öljy, sitruuna, mintun lehti, feta, sormisuola, hunaja

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme