Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Pihvit Raijan ja Pasin tapaan

Grillikuume-ohjelman viidennessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa pihvi kolmessa kypsyysasteessa. Tässä Raijan ja Pasin resepti.

Pihvi:

naudan sisäfilee

suola

mustapippuri

Chimichurri-kastike:

persilja

sitruunamehu

oliiviöljy

sipuli

valkosipuli

tuore, pun. chili

suola, pippuri

Uuniperuna:

Rosamunda-peruna

karkeaa merisuolaa

Fetakastike:

ranskankerma

feta

valkosipuli

suola

pippuri

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme