Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Pihvit Tommin ja Antin tapaan

Grillikuume-ohjelman viidennessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa pihvi kolmessa kypsyysasteessa. Tässä Tommin ja Antin resepti

Pihvit

naudan entrecote

naudan ulkofilee

naudan sisäfilee

suolaa

pippuria

oliiviöljyä

Juurekset

porkkanaa

punajuurta

timjaminoksa

vaahterasiirappi

voi

suola

pippuri

Mausta juurekset oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Grillaa väriä pintaan. Paloittele ja paista rapsakaksi pannulla vaahterasiirapin, voin ja timjaminoksan kera.

Sikuri-romainesalaatti

sikuri

romaine

Paahda sikurit ja pyörittele kulhossa romainen ja kastikkeen kanssa.

Kastike

Creme Fraiche

Dijon-sinappi

suola

pippuri

yhden sitruunan mehu

oliiviöljyä

timjamia

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme