Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Pihvit Viivin ja Kreetan tapaan

Grillikuume-ohjelman viidennessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa pihvi kolmessa kypsyysasteessa. Tässä Viivin ja Kreetan resepti

Paista pihvi haluttuun kypsyysasteeseen.

Perunasalaatti

Freesaa isohkoja perunalohkoja oliiviöljyssä niin, että ne ottavat hyvän pintavärin. Lisää valkosipulia ja vihreitä oliiveja ja pari timjaminoksaa. Paahda kirsikkatomaatteja, joilla on hieman oliiviöljyä ja suolaa. Paistele perunat kypsäksi. Suolaa, pippuria. Lisää paahdetut kirsikkatomaatit annokseen.

Endiivisalaatti

Endiivin kastike: turkkilaista jugurttia, sinihomejuustoa, hunajaa ja suolaa.

Pilko endiivit.  Paista pekonit erittäin rapeiksi ja pilko ne pieneksi. Paahda cashewpähkinöitä ja pilko pieneksi. Laita lautaselle endiivit, purista hieman sitruunanmehua niille, nosta päälle turkkilaisesta jugurtista tehtyä kastiketta. Pekoni- ja cashewsilppu päälle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme