Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Pulled pork -minihampurilainen, Tommi ja Antti

Grillikuume-ohjelman semifinaalissa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa pulled pork -minihampurilainen. Tässä Tommin ja Antin resepti. 

Pulled pork

ancho-chiliä

ruokosokeria

appelsiininkuorta

jeeraa

korianterinsiemeniä

inkivääriä

limen kuorta

mustapippuria

Kypsennä matalassa lämmössä, kunnes sisälämpötila on 85 astetta. Anna vetäytyä ja riivi.

Paahda seesamsämpylä. Valmista täytteet.

Pyörittele kurkkunauhoja seesaminsiemenissä, jogurtissa ja suolassa.

Tee raaste inkivääristä, chilistä, tomaatista, soijasta ja ruokosokerista. Paahda kaalia.

Täytä. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme