Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Raijan ja Pasin Provinssin sitruuna-rosmariinikana

Grillikuume-ohjelman toisessa jaksossa kilpailijoiden tuli valmistaa kokonainen broileri. Tässä Raijan ja Pasin ohje broilerin valmistukseen.

Kanan mausteet:

sitruunan mehu + raastettu kuori

oliiviöljy

rosmariini

suola

pippuri

Lime & Pepper -mausteseos

Penslausöljy:

sitruunan raastettu kuori

oliiviöljy + voisula

rosmariini

Lime & Pepper -mausteseos

keltainen paprikapyre

paahdettu, kuorittu paprika

suola

pippuri

basilikanlehti

Bruchetta:

grillattu ciabatta-siivu

Hiero grillattuun ciabatta-siivuun valkosipulia ja tomaattia. Lisöö oliiviöljyä, merisuolarouhetta ja rucolaa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme