Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Santerin ja Markon kokonaisena grillattu kana

Grillikuume-ohjelman toisessa jaksossa kilpailijoiden tuli valmistaa kokonainen broileri. Tässä Santerin ja Markon ohje broilerin valmistukseen.

Mausterub:

1 rkl mustapippuria

1 rkl suolaa

2 rkl savupaprikaa

2 rkl sipulijauhetta

1 rkl timjamia

1 rkl valkosipulia

2 rkl fariinisokeria

1/2 rkl sinappijauhoa

1/2 rkl juustokuminaa

1 rkl cayennejauhetta

Leikkaa kokonainen kana auki mahapuolelta. Hiero kuivamausteet kanaan ja grillaa molemmilta puolilta rapeaksi. Voitele voisulalla grillauksen aikana.

Paistetut ananas- ja bataattitikut:

ananas, bataatti

mausteet: paprikamauste, savupaprikamauste, cayennepippuri, suola, oliiviöljy

Pyöräyttele öljyssä ja grillaa.

Omena-rommikastike:

Grillaa 2 omenaa kuorettomina lohkoina. Lkeitä kattilassa omenamehun (3 dl) ja rommin (1/2 dl) kanssa, kunnes neste on puoliintunut ja soseuta. Lisää ripaus suolaa ja cayennepippuria.

Mango-kookossalsa:

Pilko 2 salottisipulia ja marinoi yhden limen mehussa hetki.  Pilko yksi mango samaan kulhoon. Lisää myös 1/2 dl kookoshiutaleita ja 3 rkl ranskankermaa sekä silputtuja mintunlehtiä ja sekoita.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme