Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Teron ja Agnetan pekonipizza

Grillikuume-ohjelman toisessa jaksossa valmistettiin pizzaa. Tässä Teron ja Agnetan ohje grillipizzan valmistukseen

Pohja:

1,5 dl vettä

½ pss kuivahiivaa

n. 3 dl durumjauhoja

n. 2 rkl öljyä

suolaa, ripaus sokeria

Kastike:

tomaattisose

Santa Maria original -grillikastike

tuore rosmariini

tuore chili

tuore valkosipuli

ripaus suolaa

ripaus sokeria

Täyte:

grillattu pekoni

punasipulia silppuna

kirsikkatomaatteja viipaleina

tuoreita herkkusieniä viipaleina

parmesaanilastuja

mozzarellaraastetta

tuoretta oreganoa ja timjamia

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme