Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Tommi ja Antti: Mikkeliläinen keskikesän joulu

Ensimmäisen jakson bravuuritehtävässä Tommi ja Antti valmistivat annoksen nimeltä Mikkeliläinen keskikesän joulu.

Tarvitaan:

Possun kassleria

Marinadi

2 rkl tuoretta timjamia

0,5 dl oliiviöljyä

2rkl balsamiviinietikkaa

suolaa

pippuria

Penslataan paiston aikana oliiviöljyyn kastetulla yrttipuntilla. 

Nauriskubet

200 g nauriita kuutioina

suolaa

pippuria

2 rkl hunajaa

Mausta nauriit ja laita kuumalle pannulle, freesaa hunajan kanssa pannulla kypsiksi.

Punaviinibrandykastike

1 rkl oliiviöljyä

1 salottisipuli

6 luumua hienonnettuna, kivet poistettuna

1 dl punkkua

1 dl brandyä

1 rkl rosmariinia

1 rkl ruskeaa sokeria

1 rkl voita

Laita kaikki kattilaan, keittele kasaan, siivilöi, jatka keittelyä. Nostele luumut ja viikunat lautaselle kastikkeen kautta.

Grillaa luumut ja viikunat, pirskottele brandyä päälle grillauksen aikana.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme