Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Tommin ja Antin Texas BBQ

Grillikuume-ohjelman neljännessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa Texas BBQ -annos. Tässä Tommin ja Antin resepti.

Savumaissi-bataattipyttis:

pekoninrasvaa, salottisipulia, savustettua maissia, bataattikuutioita

Savumaissipyree:

savustettua maissia, voita, kermaa, suolaa pippuria

Grillatut äyriäiset:

limeä, vaniljaa, jeeraa, chiliä, oliiviöljyä, suolaa

Pekoni-juustotäytteiset chilit:

rapeaa pekonimurua, juustoraastetta, punaisia ja vihreitä chilejä paahdettuna

Marinoidut hedelmät:

mansikkalimonadia, persikkalohkoja, mangoa, minttua, chiliviipaleita, limemehua

Possun kylki:

Savusta kylkeä 100 – 125 asteessa pari tuntia. Sen jälkeen grillaa valellen kivaksi.

Rub possulle:

oliiviöljy

sitruunan kuori

vanilja

kaneli

chipotle-chili

suola

pippuri

rosmariini

sitruunamehu

cayanne-pippuri

 Kastike porsaan valeluun

1 salottisipuli

1 tuore chili

1 Ancho-chili

HP-kastiketta

ketsuppia

vaahterasiirappia

voita

oliiviöljyä

sokeria

suolaa

pippuria

Laita ainekset kattilaan ja keittele kasaan. Siivilöi, jatka vähän oliiviöljyllä, jos on tarvis. Sudi kastikkeella possua grillaamisen ajan. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme