Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Vartaat á la Santeri ja Marko

Grillikuume-ohjelman kolmannessa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa grillivarras. Tässä Santerin ja Markon resepti.

Possuvarras

Leikkaa lankkupihvi poikkisyin 3 senttimetriä leveiksi suikaleiksi, kääri rullalle ja töki vartaisiin. Lisää suolaa ja pippuria ja valele omena-minttu hillolla.

Grillaa juuri kypsäksi. 

Broilerivarras

Leikkaa ohutsuikaleet poikittain suikaleiksi. Rullaa kuten yllä. Lisää suolaa ja pippuria, glaseeraa appelsiinimehulla notkistetulla appelsiinimarmeladilla. 

Grillaa juuri ja juuri kypsäksi.

Kasvisvarras

Leikkaa portobellosieni 4 osaan, kuutioi kesäkurpitsa samankokoisiksi kuutioiksi. Töki vartaisiin ja lisää suolaa ja pippuria.

Silppua kämmenellinen nuoria nokkosenlehtiä, sekoita oliiviöljyyn, valele vartaille. Grillaa kuumassa lopulla öljyllä valellen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme