Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Viivin ja Kreetan päärynä-sinihomejuustopizza

Grillikuume-ohjelman toisessa jaksossa valmistettiin pizzaa. Tässä Viivin ja Kreetan ohje grillipizzan valmistukseen

Pohja:

durum- ja vehnäjauhoja

vettä

hiivaa

suolaa

ripaus sokeria

Hiiva sekoitetaan kädenlämpöiseen veteen, lisätään suola, sokeri, jauhot ja öljy. Sekoitetaan ja vaivataan tasaiseksi taikanaksi. Nostatetaan.

Kastike:

tuorejuustoa

kuohukermaa

oliiviöljyä

rucoclaa

timjamia

suolaa

Ainekset ajetaan tasaiseksi tehosekoittimessa. 

Päärynät:

Päärynät kuoritaan ja lohkotaan, paistetaan pikaisesti runsaassa voissa ja pähkinäliköörissä. 

Viikunabalsamico:

voita

tuoreita viikonoita

balsamicoa

ruokosokeria

hunajaa

Keitetään pannulla kasaan, siivilöidään, otetaan siemeniä talteen ja sekoitetaan siivilöityyn siirappiin.

Tee ohut pizzapohja. Levitä kastike pohjan päälle. Ripoittele pohjalle mozzarellaraastetta. Asettele päärynät ja sinihomejuustonökäreet pizzalle. Paista pizza ja lisää viikunasiirappia valmiille pizzalle. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme