Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Kari Aihinen

Grillikuumeessa Kari Aihinen toimii tuomarina ja haluaa auttaa kilpailijoita löytämään yhä uusia ideoita grilliensä parissa. Ihan sama missä keittiössä ollaan, tärkeintä on aina maku.

Turussa syntynyt Kari ”Kape” Aihinen on legendaarisen Ravintola Savoyn keittiöpäällikkö, joka haaveili nuorena NHL-urasta. Kapen mielestä jääkiekossa ja huippuravintolan keittiössä pätevät samat lainalaisuudet, molemmissa menestyy loistavalla tiimihengellä ja jatkuvalla kannustamisella. Samalla otteella hän innostaa Grillikuumeen kilpailijoita antaman parhaansa kilpailusta ja jaksosta toiseen.

Urallaan huipulle edennyt Kape on tullut suurelle yleisölle tutuksi innostamalla Kaappaus keittiössä –ohjelmassa suomalaisia hyvän arkiruoan pariin. Intohimoisesti ruokaan suhtautuva Kape on innokas grillaaja muiden suomalaisten tapaan.

Grillikuumeen kilpailijakaartia Kape hehkutti avoimesti, "loistava porukka on saatu kasaan. Mahtavia persoonia ihan laidasta laitaan".

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme