Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Tatu Lehtovaara

Grillaaminen on lähellä Tatu Lehtovaaran sydäntä. Grillejä ei jätetä rauhaan talvellakaan, aina on oikea hetki grillata. 

Helsinkiläinen Tatu Lehtovaara toimii Stadin ammattiopistossa ruokatuotannon lehtorina. Hänellä on noin 30 vuoden kokemus hotelli-, ravintola- ja opetusalalta. Tatu on julkaissut 12 ruoka-aiheista tieto/oppikirjaa sekä kirjoittanut ruoka-aiheisia juttuja mm. Taloussanomiin. Lehtovaara toimii myös yrittäjänä ja on yhtenä perustajajäsenenä PeDaTa Oy:ssa, joka julkaisee sähköistä eKokki oppimateriaalia.

– Grillikuume ohjelman tekeminen oli hauskaa ja samalla jännittävää. Oli hienoa nähdä kuinka upeasti tuotantotiimi nivoutui yhteen ja kaikki puhalsivat yhteen hehkuvaan hiileen, Tatu kertoo.

– Ohjelma on viihdyttävä mutta samalla informatiivinen, kilpailijat näyttävät todella mitä kaikkea grilleillä voi saada aikaan. Katsojat tulevat yllättymään kaikista erikoisista kypsennysmenetelmistä sekä tavoista, joilla loihditaan grilliherkkuja.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme