Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Grillikuume-kilpailija: Kilpailun kova taso pelästytti

Grillikuume-ohjelmassa kilpailevat Viivi ja Kreetta yllättyivät ohjelman kovasta tasosta.  

Grillikuume-ohjelmassa etsitään Suomen parasta grillaajaparia. Viime viikolla alkanut ohjelma keräsi ruudun ääreen myös ohjelmassa kilpailevan Viivin.

– Katselin ohjelmaa pelonsekaisin fiiliksin, kun tiesin, että kaikki tehtävät eivät menneet ihan putkeen. Mietin, että kehtaako seuraavana päivänä mennä ruokakauppaan, nainen nauraa.

– Oli jännää, kuinka elin taas uudestaan niitä samoja tunteita ja muistin, miten hitsin rankkaa se oli. Vaikka haastiksissa naureskellaan, niin kyllähän me ihan tosissamme teimme ruokaa. Halusimme olla hyviä ja halusimme onnistua, hän jatkaa.

Tulevassa jaksossa tiistaina 29.4. kilpailijat valmistavat grillissä pitsaa. Edellisviikon karikoiden jälkeen päättivät Viivi ja hänen parinsa Kreetta tällä kertaa loistaa. Lopputulos sai kuitenkin tuomareilta kritiikkiä.

– Lähdimme tekemään ihan erilaista pitsaa kuin muilla oli ja ehkä kokemattomuuden puutteen vuoksi se ei ollut ihan nappisuoritus, Viivi miettii.

– Meidän pitsasta tuli hieman liian makea, ja tuomarit sanoivat, että pitsa olisi ollut pienempikokoisena hyvä jälkkäripitsa. Meidän mielestämme pitsa oli kyllä ihan sairaan hyvän makuinen, jos tykkää suolaisen ja makean yhdistelmästä. Tuomarit kuitenkin ajattelivat, että päärynä oli pikkuisen liian makea, hän kertoo.

"Mitä me oikein teemme tässä porukassa?"

Päällimmäisenä Viivin mieleen on kilpailusta jäänyt ennen kaikkea hieno porukka.

– Nauroimme koko ajan ja kaikelle. Itse en ole ammattikokki, mutta oli mahtava päästä hengailemaan ammattikokkien kanssa ja puhumaan heidän kanssaan ruuasta. Se oli huima kokemus oppimisen kannalta, harrastelijagrillaaja muistelee.

– Lähdimme Kreetan kanssa vähän grillailemaan, mutta paikalla olikin keittiömestareita ja kokkeja. Mietimme, että mitä me oikein teemme tässä porukassa. Kilpailun kova taso pelästytti meidät alussa ja mietimme, ettei meillä ole mitään sarkaa oikeita ruuanlaittajia vastaan, hän jatkaa.

Katso videolta esimakua tulevasta jaksosta! 

Grillikuume MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme