Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Grillikuume-ohjelman Kari Aihinen: Minua ei hämätä vippaskonsteilla

Suomen parasta grillaajakaksikkoa metsästävä Kari Aihinen on sitä mieltä, että grillatessa maku on ulkonäköä tärkeämpää.

Kari Aihinen, Tatu Lehtovaara ja Pipsa Hurmerinta etsivät Suomen parasta grillaajakaksikkoa 22.4. MTV3-kanavalla alkavassa Grillikuume-ohjelmassa.

Ohjelmassa kymmenen paria ottaa mittaa toisistaan erilaisissa grillaustehtävissä. Lopulta yksi pari voittaa tittelin Suomen parhaana grillauskaksikkona.

– Ohjelman paras juttu ovat ne ihmiset. En tiedä, miten ohjelmaan on onnistuttu löytämään kymmenen täysin erilaista paria, ohjelman tuomari Kari Aihinen hehkuttaa.

– Mukana ei ole yhtään jurottajaa, tai diivaa, vaan kyseessä on mahtava jengi, hän iloitsee.

Mukaan kymmenen parin joukkoon mahtuu niin harrastelijagrillaajia kuin puoliammattilaisiakin.

– Osallistujat ovat grillausfanaatikkoja, jotka tietävät, mitä grillaus on, Aihinen kuvailee.

Miten harrastelijagrillaajat sitten eroavat mukana olevista puoliammattilaisista?

– He eroavat ehkä raaka-ainevalinnoilla. Puoliammattilaiset pähkäilevät ehkä enemmän presentaatiota ja annoksen mukana saattaa tulla kuusi erilaista kastiketta ja kahdeksan dippiä. Kotikokkaaja keskittyy enemmän makuun, keittiömestari miettii.

– Ja kyllä maku on se, mikä ratkaisee. Minua ei hämätä vippaskonteilla, vaan hyvänmakuinen ja oikein tehty ruoka voittaa, hän toteaa.

Grillikuume MTV3-kanavalla 22.4. alkaen. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme