Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Grillikuume-voittajat euforisissa tunnelmissa: ”Kyllähän se yllätys oli”

Grillikuumeen voittajat Tommi ja Antti ottivat voiton iloisina vastaan. Antille voitto tuli yllätyksenä, Tommi sen sijaan oli luottavaisempi parin voitonmahdollisuuksiin.

Grillikuume-kausi huipentui tiukkaan kamppailuun Markon ja Santerin sekä Tommin ja Antin välillä. Jännittävän finaalin päätteeksi julistivat tuomarit Tommin ja Antin voittajiksi.  

Grillaajamiehet ottivatkin voiton vastaan iloisissa tunnelmissa.

– Kyllähän se yllätys oli, vaikka tiesimmekin, että se mahdollista on. Jotenkin sitä tällaisena perusjöllikkkänä aina varautuu tappioon. Olin yllättynyt ja helpottunut, kyllä siinä oli euforinen tunnelma, Antti muistelee

Tommi sen sijaan kertoo uskoneensa parin voitonmahdollisuuksiin finaalissa.

– Jos ei olisi ollut mitään luottoa siihen, että voisimme voittaa, niin voitto olisi varmaan tullut yllätyksenä, mutta minulla oli se luotto, että voimme pärjätä kisassa ihan samalla tavalla kuin kaikki muutkin, mies toteaa.

– Tommi ehkä on luonteeltaan sellainen, että hän uskoi voitonmahdollisuuteen enemmän kuin itse, Antti miettii.

"Olivathan he äärettömän kova vastus"

Finaalissa Tommia ja Anttia vastaan kisasivat taitavat Santeri ja Marko.

– Olivathan he äärettömän kova vastus. Pojilla on kuitenkin enemmän kokemusta kuin meillä. He ovat sen verran vanhempia kuin me ja tehneet ruokaa paljon pidempään. He ovat taitavia, luovia ja nokkelia hemmoja, Antti kuvailee kilpaveljiä.

– He antoivat kovan vastuksen. Ennen finaalia jännitti kyllä, kun tajusi, että olemme ihan oikeasti finaalissa ja kyseessä oli kova kisa, Tommi kertoo.

Antti kertoo pitäneensä Santeria ja Markoa ennakkosuosikkina, sen takia olikin positiivinen yllätys kuulla oma nimi voitonjulistuksessa. 

– Luulen, että meidän tiimityöskentely oli lopulta vielä parempi kuin heillä ja osasimme ehkä ottaa sitten vähän rennommin. Pystyimme heittäytymään ja tekemään oma, hyvä suorituksemme ikään kuin paineettomasti, vaikka kyllä finaali jännittikin, mies muistelee.

Palkinnoksi voitostaan Tommi ja Antti saivat Santa Marian mausteita, Atrian lihoja ja kumpikin oman Weberin huippugrillin. Huippupalkinnot ovatkin innostaneet kaksikkoa jatkamaan grillauspuuhia.  

– Kipinä on oikeastaan vasta nyt syttynyt oikein kunnolla. Kuvausten aikana oppi käyttämään grilliä eri tavoin ja nyt grillaaminen vasta alkaa tosissaan, Antti kertoo.

Voittoaan parivaljakko aikoo juhlistaa kaksikon kotikaupungissa Mikkelissä heinäkuun alussa, jolloin ystäville ja tutuille järjestetään pippalot.

– Meillä on torilla tavataan -henkiset bileet ja voitonjuhlat, Tommi nauraa.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme