Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Pipsa Hurmerinnan täydellinen grillivinkki: Maistuvat hyvältä palaneenakin

Juontaja-kokki Pipsa Hurmerinta paljastaa parhaan grillivinkkinsä.

Pipsa Hurmerinnan mukaan suomalaisten kannattaa ottaa kaikki ilo irti grillaamisesta aina kuin mahdollista. Kokki nauttii itse mielellään muun muassa kokonaista kalaa grillattuna tai savustettuna.

Kaunotar paljastaa myös erittäin helpon grillivinkin, joka löytyy myös hänen Pipsan keittiössä -nimisestä kirjasta.

– Marinoidaan feta yrteillä, chilillä, valkosipulilla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Laita ja feta ja kaikki ainekset marinoitumaan pariksi tunniksi ja heitä sitten nyytti grilliin muutamaksi minuutiksi. Ne maistuvat aina hyvälle, palaneenakin, Pipsa kertoo iloisesti.

Pipsa Hurmerinta etsii Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tutun huippukokki Kari Aihisen kanssa Suomen parhaita grillaajia.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme