Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Pipsa Hurmerinta ja Kari Aihinen Grillikuume-ohjelmasta: Tällaisia kilpailijoita haluamme

Kari Aihinen ja Pipsa Hurmerinta etsivät Suomen parhaita grillaajia. Molemmat toivovat hakijoilta hieman erilaisia piirteitä. Lue mitä kokit hakijoiltaan toivovat!

Oletko sinä mahdollisesti ensi vuonna alkavan Grillikuume-ohjelman taidokkain grillaaja?

Pipsa Hurmerinta: Haluan intohimoisia ja kekseliäitä hakijoita

Grillaaminen on mahtavaa puuhaa ja suurin osa suomalaisista viettääkin grillinsä äärellä useita tunteja kesän aikana. Juontaja-kokki Pipsa Hurmerinnan mielestä suomalaiset ovat todella kovia grillaamaan ja juuri sellaisia henkilöitä Grillikuume-ohjelmaan halutaan mukaan. Mistä Grillikuume-ohjelmassa on kyse?

– Ohjelmassa haetaan Suomen parasta grillitiimiä. Suomalaiset ovat kovia grillaamaan, joten joukosta löytyy takuulla paljon taitoa, Hurmerinta kertoo.

Kaunotar haluaa nähdä ohjelmassa hyviä tyyppejä, jotka tykkäävät esiintyä. Mitä muita piirteitä hän toivoisi hakijoilla olevan?

– Toivottavasti hakijat ovat intohimoisia ja kekseliäitä, Pipsa summaa.

Grillaaminen on juontaja-kokille yksi kesän varmimmista merkeistä. Hän nauttii grillaamisesta paljon, mutta mitä muuta grillaaminen hänelle merkitsee?

– Se tarkoittaa ulkona syömistä. Sillä on suuri symbolinen merkitys. Kun grillin laittaa kuumaksi se tarkoittaa sitä, että herkutellaan ja pidetään kiireetöntä hauskaa, kaunotar kertoo.

Kari Aihinen: Toivon rohkeita pareja

Ohjelmassa etsitään Suomen parasta grillausparia, joilla on sitten mahdollisuus voittaa Suomen parhaiden grillaajien Grillikuume 2015 -voittajan titteli. Millaisia hakijoita huippukokki Kari Aihinen haluaa mukaan?

– Toivon, että hakijat ovat rohkeita, ylpeitä ja tulevat sinne oikeasti voittamaan, Aihinen summaa.

Hän painottaa useaan otteeseen, että voitontahto ja motivaatio ovat kaiken A ja O.

– Minulle ruoka on todella kova juttu ja eniten ärsyttää, jos joku tekee asioita vaan sinnepäin, mies kertoo.

Jokainen kilpailija, joka osaa yllättää tuomarit tulee saamaan häneltä runsaasti extrapisteitä. 

Mitä grillaaminen sinulle merkitsee, Kari Aihinen?

– Kyllä sanasta grilli tulee minulle mieleen kesä, mökki ja ystävät. Haluaisin lisätä listaan vielä sanan helppous, Aihinen kertoo iloisesti.

Hänen mielestään kesällä grilliin voi laittaa lähes mitä tahansa.

– Grilli vaan kuumaksi ja ruoka lämpiämään, siihen rinnalle joku kesäinen salaatti ja vaikka uudet perunat, mies vinkkaa nopeasti. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme