Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Tätä grillimokaa huippukokki Kari Aihinen ei voi sietää

Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu huippukokki Kari Aihinen ei voi sietää yhtä tiettyä asiaa grillauksen aikana. Mistähän mahtaa olla kyse?

Useiden perheiden ruokailutottumuksia muuttanut Kari Aihinen nauttii grillaamisesta juuri sen helppouden takia. On kuitenkin yksi asia, mitä hän ei grillatessa siedä.

– Kaikkein ällöttävintä on se, että grilli on likainen, mies kertoo.

– Puhtaus on puoli ruokaa. Pidä siis huoli, että grilli on puhdas, mies painottaa.

Aihisen mielestä suomalaisten tulisi myös luottaa puhtaisiin raaka-aineisiin ja aitoihin makuihin.

– Toivon, että päästäisiin eroon noista valmiiksi marinoiduista lihoista. Toivon, että ihmiset ostaisivat tuorelihaa ja unohtaisivat ne valmiiksi marinoidut tuotteet. Ne maistuvat aina pelkästään sille marinadille, vaikka palaneenakin. Toivon, että suomalaiset olisivat ylpeitä oikeista ja tuoreista raaka-aineista, Aihinen summaa.

Muutoin hänen mielestään grilliin voi laittaa lähes mitä tahansa raaka-aineita. Grillaaminen on helppoa ja ruoasta saa äärimmäisen maistuvaa.

– Hyvä grillipinta on kyllä ilo silmälle, mies aloittaa.

– Grillattu ruoka on harvoin karmivan makuista, Aihinen kertoo iloisesti.

Kari Aihinen etsii ensi vuonna alkavassa Grillikuume-ohjelmassa juontaja-kokki Pipsa Hurmerinnan kanssa Suomen parhaita grillaajia.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme