Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

Uudessa tv-sarjassa etsitään Suomen parasta grillaajaa

MTV3:n Grillikuume-ohjelmassa etsitään Suomen parasta grillaajaa  22.4. alkaen.

Grillikuume on uusi 10-osainen sarja, jossa kymmenen paria kilpailee erilaisten grillaushaasteiden parissa ja paras pari voittaa kisan. Kilpailun edetessä kilpailu kovenee ja grillit kuumenevat entisestään, mutta grillaamisen ilosanoma on ja pysyy loppuun asti. Ohjelman juontaa Pipsa Hurmerinta ja tuomareina toimivat huippukokki Kari Aihinen ja grilliasiantuntija Tatu Lehtovaara. Tutustu tuomareihin.

Grillikuumeen kilpailijat ovat eri puolilta Suomea ja hyvin erilaisista taustoista. Mukana on kokkeja, ravintoloitsijoita ja tavallisia arjen grillisankareita. Kauden aikana nähdään ritilällä perinteisiä grilliklassikoita ja erikoisuuksia, joita ei heti keksisi hiilloksen yllä valmistaa.

Jokaisessa jaksossa on grillausteema, jonka puitteissa kilpailijaparit tekevät eri tekniikoilla ja raaka-aineilla parhaan mahdollisen annoksen. Suorituksen perusteella tuomarit päättävät ketkä jatkavat seuraavaan haasteeseen ja ketkä jättävät leikin kesken. Viimeisessä jaksossa vastakkain on kaksi taitavinta paria, joista toinen voittaa Grillikuume-kisan.

Grillikuume MTV3-kanavalla 22.4. alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme