Mainos
Mainos
grillikuume_valkonen_kansi

VIDEO: Sähläystä ja haavoja sormissa – Grillikuume alkaa vauhdilla!

Keskiviikkona 22.4. alkava Grillikuume-ohjelma saa vauhdikkaan alun. Haavoilta ei vältytä, kun kilpailijat pistävät parastaan hampurilaistehtävässä.

Kari Aihinen, Pipsa Hurmerinta ja Tatu Lehtovaara etsivät Suomen parhaita grillaajia keskiviikkona 22.4. alkavassa Grillikuume-ohjelmassa.

Ohjelmassa kilpailijat pääsevät testaamaan taitojaan mitä erilaisemmissa grillaustehtävässä. Ensimmäisessä jaksossa tehdään hampurilaisia, lisäksi jokainen kilpailijapari pääsee valmistamaan oman grillibravuurinsa.

Kilpailussa mukana ollut Santeri muistelee viime kesän kuvauksia hyvillä mielin, vaikka kilpailun taso pääsikin yllättämään.

– Ohjelmassa oli kovempi taso, ja kovemmat vaatimukset kuin mitä etukäteen odotin. Olimme menossa grillailemaan, mutta tehtävissä olikin aika korkeaa gastronomiaa, mies miettii.

– Muutaman tehtävän kohdalla ihmettelin, että olikos tämä nyt grillauskisa, vai mikä. Myös kisaajien kesken oli kova taso, hän jatkaa.

"Leikkasin heti sormeen haavan"

Ohjelmassa on mukana niin ammattikokkeja kuin intohimoisia grillauksen ystäviä. Itsekin työkseen kokkaava Santeri ei yllättynyt amatöörien huippuosaamisesta grillaamisessa.

– Usein harrastelijat suhtautuvat ruuanlaittoon vieläkin intohimoisemmin kuin ammattikokit, he saattavat olla todella hard core -harrastelijoita mitä tulee esimerkiksi laitteiden kanssa hifistelyyn, mies miettii.

Kuvauksista Santerin mieleen on jäänyt kilpailun ensimmäinen tehtävä, jossa kilpailijoiden tuli valmistaa hampurilainen.

– Olimme niin ylilatautuneita siinä ensimmäisessä tehtävässä, että leikkasin heti sormeen haavan, mies nauraa.

– Sitten teimme varmaan toistakymmentä komponenttia meidän burgeriimme, siinä oli aivan älytöntä yliyrittämistä, kun otimme kisan ja itsemme liian tosissaan heti alussa, hän jatkaa.

Katso videolta esimakua Grillikuume-ohjelman ensimmäisestä jaksosta! 

Grillikuume MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme