Mainos
Mainos
kansi-hansilla

Grillausta huippukokin johdolla – tältä näyttävät Hansin grillibileet

MTV3-kanavalla 12. kesäkuuta alkavassa Hansin grillibileet -ohjelmassa loihditaan grillin avulla mitä erilaisimpia ruokia pizzasta sushiin. Ohjelman kokki Hans Välimäki kertoo, mitä kaikkea ohjelma tulee pitämään sisällään.

– Nyt aletaan tehdä tomaattikastiketta, joka on muuten pizzan tärkein ainesosa, kertoo Hans Välimäki kameralle kuumana toukokuun päivänä Furuvikin huvilan pihassa Helsingissä.

Käynnissä ovat 12. kesäkuuta MTV3-kanavalla alkavan Hansin grillibileet -nimisen ohjelman kuvaukset. Ohjelmassa huippukokki Välimäki tekee ruokaa vaihtuville vieraille grillin ääressä. Jokaisessa ohjelmassa on erilainen teema, merellisestä piknikistä tyttöjen bileisiin.

– Parasta kuvauksissa on ollut tämä uskomaton tiimi tässä ympärillä, Välimäki sanoo.

Välimäki kehuu myös ohjelman vieraita ja kertoo, että ohjelman teko ulkona on ollut mukavaa. Ohjelmassa tehdään mitä moninaisempia ruokia grillissä.

– Idea on siinä, että pyrimme ohjelmassa antamaan paljon erilaisia reseptejä ja ideoita siihen, mitä kaikkea grillissä voi tehdä. Me leivomme, kypsennämme kaloja, ja käytämme grilliä esimerkiksi sushin valmistuksessa siten, että osa sushin sisälmyksistä ja päällisistä tehdään grillissä.

120 erilaista reseptiä

Välimäen mukaan ohjelmassa nähdään valtava määrä erilaisia reseptejä. Hän kertoo kirjoittaneensa noin 120 reseptiä ohjelmaa varten.

– Kun aloimme tehdä ohjelmaa, niin sanoin, että tietenkin itseni kannalta on kivaa jos tehdään yksi tai kaksi reseptiä per ohjelma. Katsojan kannalta se on kuitenkin aika tylsää, kun on kuitenkin kyse tunnin ohjelmasta. Päädyttiin sitten siihen, että tehdään tosi paljon ruokaa.

Välimäen mukaan erilaisten luovien reseptien lisäksi ohjelmassa myös annetaan vinkkejä oikeaoppiseen grillaukseen.

Välimäki kertoo odottavansa etenkin sarjan viimeisen jakson tekemistä.

– Siinä on vieraana paljon meikäläisen kavereita, muita kokkeja. Todennäköisesti se jakso on sellainen yhdistelmä vähän kaikkea, Välimäki sanoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme