Mainos
Mainos
kansi-hansilla

"Käyttäkää grilliä luovemmin!"

MTV3-kanavan uudessa kesäsarjassa Hansin grillibileet kokki Hans Välimäki valmistaa grillin ääressä ruokaa laidasta laitaan. Välimäen mukaan suomalaisten kannattaisi käyttää grilliä monipuolisemmin ruuan valmistuksessa.

MTV-kanavalla 12. kesäkuuta alkavassa Hansin grillibileet -ohjelman jokaisessa jaksossa on erilainen teema. Teemat vaihtelevat merellisestä piknikistä lastenjuhliin. Välimäki valmistaa kaiken ruuan grillin ääressä.

Välimäen mukaan suomalaiset voisivat olla luovempia grillauksessa.

– Mielestäni suomalaiset voisivat käyttää grilliä ruuanvalmistuksessa vähän luovemmin. Grillin avullahan pystyy tehdä melkein mitä vain, Välimäki toteaa.

Hansin grillibileet -ohjelmassa grilliä käytetään muun muassa leivotaan.

– Paras puolihan grillin avulla leipomisessa on se, että jos kotona leipoo enemmän, jauhoja on vähän joka paikassa. Kun leivotaan ulkona grillin avulla, ei tarvitse ollenkaan välittää tästä sotkusta.

Suomalaiset grillaavat eniten makkaraa, kasviksia ja possuja. Kaupasta löytyy niin valmiiksi marinoituja lihoja kuin erikseen ostettavia marinadeja. Marinadin voi kuitenkin tehdä helposti myös itse ja Hans kehottaakin suomalaisia rohkeasti kokeilemaan sen tekemistä.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme