Mainos
Mainos
kansi-hansilla

Renne Korppila: Kesällä lähdetään pois tutuista ympyröistä

Viidennessä Hansin grillibileet -ohjelman jaksossa Hans Välimäki grillaa vieraidensa Renne Korppilan ja Jone Nikulan kanssa Aasian herkkuja.  Renne Korppila kertoo, kuinka hän aikoo viettää kesänsä, ja mitä hän itse grillaa mieluiten.

Tällä viikolla Hansin grillibileet ohjelmassa valmistetaan Aasian herkkuja aina sushista misokeittoon. Hans Välimäki saa vieraakseen kaksi äijää isolla Ä:llä, kun radiojuontajat Renne Korppila ja Jone Nikula saapuvat Välimäen apukokeiksi.

Radiojuontaja Renne Korppilan kesän kruunaa juuri alkanut viiden viikon loma. Korppila aikoo pääosin viettää kesänsä Suomessa.  

– Pariksi viikoksi lähdetään avopuolison kanssa ulkomaille. Vaikka Suomen kesä onkin mahtava, on silti mukava lähteä pois tutuista ympyröistä, ja keskittyä vain ja ainoastaan relaamiseen ja laiskotteluun, sanoo Korppila.

Korppilan mielestä kesässä parasta on kiireettömyys. Ainakaan vielä Korppilalla ei ole tiedossa mitään suurempia juhlia, joihin hän tulisi tänä kesänä osallistumaan. Onnistuneiden kesäjuhlien resepti on Korppilan mukaan varsin yksinkertainen.

– Onnistuneet pippalot ovat yleensä paikalla olijoiden summa, hyvä ryhmä luo hyvän tunnelman.

Makkaramiehellä ei grillibravuuria

Korppila ja Nikula valmistavat Hansin grillibileissä aasialaista ruokaa. Grillissä syntyy muun muassa korealaista kimchiä sekä uppopaistettuja banaaneja. Korppila kertoo, että aasialainen ruoka maistuu hänelle mainiosti muutenkin – kunhan se ei ole vain liian tulista.

Arkena Korppila kokkaa ahkerasti.

– Pääasiassa kokkailen kyllä aika yksinkertaista ruokaa, jossa tärkeämpää on ravintoarvot kuin kulinaristinen seikkailumieli.

Sen sijaan ruuanlaitto grillin ääressä jää vähemmälle.

– Aika vähän tulee grillattua, ja silloinkin lähinnä makkaraa. Grillimakkara on olennainen kesäeväs!

Grillisuosikkia ja -bravuuria kysyttäessä Korppilan vastaus on ytimekäs.

– Laadukas grillimakkara on meikäläiselle se juttu. Ja makkaramiehenä on kai turha edes puhua mistään ”bravuureista”! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme