Mainos
Mainos
Hansin matkassa -kansi

Hansin matkassa: Nämä julkkikset mukana kakkoskaudella!

Hansin matkassa -ohjelman toinen tuotantokausi starttaa 3.9. Katso ketä kaikkia ohjelmassa nähdään!

Suositun Hansin matkassa -ohjelman toinen tuotantokausi vie katsojat Hans Välimäen mukana uudelle herkulliselle matkalle kymmenen tunnetun ulkosuomalaisen kotikulmille eri puolille maailmaa.

Matkailusta ja ruokakulttuurista kiinnostuneita hemmotellaan 3.9. alkaen MTV-kanavan keskiviikkoilloissa klo 20.05. Hansin matkassa -sarjan uusissa jaksoissa päästään kurkistamaan Tarja Turusen (Buenos Aires), Kalle Palanderin (Tallinna ja Ontika), Antti Törmäsen (Bern), Johanna Oraksen (Nizza), Jari Vilénin (Varsova), Janitan (Brooklyn), Kari Lumikeron (Tukholma), Mikko Nissisen (Boston), Maucca Kärjen (Amsterdam ja Laren) sekä Jyrki Sukulan (Piemonte) koteihin ja keittiöihin. Samalla sarja tutustuttaa kunkin matkakohteen erityisen kiinnostaviin, usein vain paikallisten tiedossa oleviin kahviloihin, pubeihin, ravintoloihin jne.

Sarjan jaksot ovat aina kulloisenkin vieraan näköisiä, mutta kaikkia yhdistää herkullinen paikallinen ruoka. Kotikokkia sarjassa ilahduttavat erityisesti helposti toteutettavat vinkit, joita Hans jakaa runsaasti. Kaikki herkulliset reseptit löytyvät jakson jälkeen ohjelman nettisivuilta.

Sarjan jaksojen 1–5 vieraat ja kaupungit

Jakso 1, Tarja Turunen (3.9.)

Asia on pihvi, kun Hans matkustaa Argentiinaan ja Buenos Airesiin rock-sopraano Tarja Turusen vieraaksi. Herkullisen Gourmet-oopperan libretto sisältää tuhtia ruokaa, ihastuttavaa seuraa, viiniä, laulua, tanssia, tulta ja jalkapalloa. Etelä-Amerikka kutsuu ja Hans vastaa huutoon.

Jakso 2, Kalle Palander (10.9.)

Huippukokki Hans Välimäen toinen matka suuntautuu Suomenlahden yli Viroon kartanonherra Kalle Palanderin vieraaksi. Aluksi herkutellaan Tallinnassa, josta lasketellaan vauhdilla Ontikan Kartanoon nauttimaan saslik-vartaita, vihannescouscousia ja Brita-kakkua.

Jakso 3, Antti Törmänen (17.9.)

Sarjan kolmannessa jaksossa Hans pakkaa nahkahousunsa ja matkustaa Sveitsiin jääkiekkovalmentaja Antti Törmäsen vieraaksi. Mestarit taklaavat Antin keittiössä kaikkea liikkuvaa ja kyytiä annetaan myös juustokiekoille, kaakaolle ja kirsikkavedelle. Jodlaus alkaa jo Zürichissä ja jatkuu Bernissä.

Jakso 4, Johanna Oras (24.9.)

Patojen ja kattiloiden Picasso Hans Välimäki matkustaa Ranskan Rivieralle taidemaalari Johanna Oraksen vieraaksi. Paletista löytyy upea kattaus makuja, kauneutta, loistoa, tuoksuja ja värejä. Suuret persoonat  vaativat tilaa ympärilleen, mutta lopputulos vie kielen mennessään tiukimmaltikin kriitikolta.

Jakso 5, Jari Vilén (1.10.)

Täysivaltainen kulinaristi Hans Välimäki aloittaa valtiovierailun Puolan pääkaupungissa Varsovassa suurlähettiläs Jari Vilénin ja Marsalkka Mannerheimin johdolla. Haarukkaa ei panna tuppeen hetkeksikään, hyökkäykset pöytiin ovat leveitä ja jatkuvia, mutta diplomaattinen ratkaisu on silti kaikkien tavoitteena. Terveydeksi, ystävät! 

Hansin matkassa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 3.9. alkaen keskiviikkoisin klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme