Mainos
Mainos
Hansin matkassa -kansi

Hansin matkassa: Tässä ravintolassa Barack Obama syö mieluiten hampurilaisensa

Hansin matkassa -sarjassa vieraillaan keskiviikkona 29.10. Bostonissa. Jaksossa selviää, missä Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama nauttii mieluiten hampurilaisaterian.

Hans Välimäki vierailee Hansin matkassa -sarjassa Charlie's Sandwich Shoppe -ravintolassa, joka on kuuluisa muun muassa sen vuoksi, että presidentti Barak Obama nauttii siellä mieluiten juustohampurilaisensa.

– Hän kävi eilenkin syömässä täällä juustohampurilaisensa, ravintolan omistaja Chris Manjourides kertoo.

Obamankin suosima perheyritys on yksi Bostonin tunnetuimmista ravintoloista. Hans valottaa jaksossa ravintolan erikoista historiaa.

– Charlie's Sandwich Shoppe on yksi Bostonin maamerkeistä. Paikka perustettiin vuonna 1927. Se oli rotuerottelun aikaa, mutta täällä tarjoiltiin, Hans kertoo.

– Viimeiset 32 vuotta tämä on ollut auki seitsemänä päivänä viikossa 24 tuntia ja sitten kun Charlien omistaja päätti, että sunnuntait laitetaan kiinni viime vuonna, niin kellään ei ollut avainta tähän paikkaan, koska ei tänne käytännössä tarvittu lukkoja, koska tämä oli aina auki, hän jatkaa.

Millaisia turvajärjestelyjä hampurilaisravintolaan joudutaan tekemään, kun presidentti saapuu paikalle? Katso jakso!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katso koko Hansin matkassa -jakso MTV3-kanavalla keskiviikkona 29.10. klo 20.05.

Hansin matkassa -ohjelman löydät myös MTV Katsomosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme