Mainos
Mainos
Hansin matkassa -kansi

Hansin matkassa: Tiedätkö, miten suklaata valmistetaan?

Keskiviikkona 15.10. Hansin matkassa -sarjassa matkataan New Yorkiin laulaja-lauluntekijä Janitan vieraaksi. Isossa omenassa Hans pääsee tutustumaan myös paikalliseen suklaatehtaaseen.

Mast Brothers Chocolate valmistaa Yhdysvaltojen ylistetyintä artesaanisuklaata, jonka valmistusta Hans pääsee seuraamaan oppipoikansa Vesa Parviaisen johdolla. Tehtaalla suklaaseen ei lisätä mitään ylimääräistä.

Kaakaopavuista suklaaseen valitaan vain parhaat.

– Resepti on yksinkertainen: vain kaakaota ja sokeria. Ei maitorasvaa, kaakaovoita tai emulgaattoreita, Välimäki listaa Mast Brothers Chocolaten yksinkertaista suklaareseptiä.

Useat työvaiheet tehdään suklaatehtaalla käsityönä – ja erittäin tarkasti.

– Ensimmäinen työvaihe on se, että nostetaan säkki pöydälle ja ruvetaan käymään papuja läpi. Ja ainoastaan parhaat pavut käytetää, Parviainen kertoo.

Millaisen prosessin suklaan raaka-aineet käyvät läpi? Millaisia herkkuja Hans nauttii Janitan kanssa? Millaisiin ravintoloihin New Yorkissa tutustutaan? Katso Hansin matkassa MTV3-kanavalla keskiviikkona 15.10. klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme