Mainos
Mainos

1. Teemu Packalén: Alkuruoka

ALKURUOKA:
PINTAPAAHDETTUA SIIKAA, SAVUSTETTUA JUGURTTIA, MUSTAPIPPURI VINAIGRETTE, KESÄN YRTTEJÄ PELLOLTA

PINTAPAAHDETTUA SIIKAA

  • 3kpl siikafilee
  • suolaa
  • pippuria

Poista nahka, leikkaa n. 1cm paksuiksi sashimi-siivuiksi. Mausta ja polta pinta kaasupolttimella.

SAVUSTETTUA JUGURTTIA

  • 2dl turkkilaista jugurttia
  • suolaa
  • hunajaa

Sekoita kaikki ainekset metallikulhossa. Laita hiiligrilliin kannen alle ja "savusta" noin 10 minuuttia.

MUSTAPIPPURI VINAIGRETTE

  • 1dl oliiviöljyä
  • 1 sitruuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1rkl hunajaa

Sekoita kaikki ja anna maustua.

KESÄN YRTTEJÄ PELLOLTA

  • tillinkukka
  • tilli
  • kirveli
  • sitruuna 

Yrtit ja sitruuna viipaleiksi annoksen koristeluun.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme