Mainos
Mainos

4. Oona Kivelä: Pääruoka

PÄÄRUOKA:

PAAHDETTUA KURPITSAA `STEAK´, HASSELPÄHKINÄÄ, KVINOAA, LEHTIKAALIA, TAHINI DRESSING


PAAHDETTUA KURPITSAA ’STEAK’

  • 3 butternut kurpitsaa
  • valkosta misoa
  • 2dl hasselpähkinää
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä

Kuori ja leikkaa kurpitsa 2cm pihveiksi. Hiero pintaan misotahnaa ja anna marinoitua n. 30 minuuttia. Grillaa kurpitsat kypsiksi ja mausta. Tarjoile kvinoa-lehtikaali salaatin kanssa ja laita päälle vielä murskattua hasselpähkinää.


KVINOA

  • 4dl kvinoaa
  • vettä
  • suolaa
  • pippuria

Keitä paketin ohjeen mukaan. Mausta.


LEHTIKAALTA JA TAHINI DRESSING

  • 1 nippu lehtikaalia
  • 1 prk tahinia
  • 1dl turkkilaista jugurttia
  • 1 sitruuna
  • hunaja
  • oliivi öljyä
  • suolaa

Sekoita kaikki muut ainekset paitsi lehtikaali. Anna dressingin maustua. Pese ja kuivaa lehtikaali huolellisesti. Revi lehtikaali ja sekoita kypsän kvinoan ja tahinidressingin kanssa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme