Mainos
Mainos

7. Kari Aihinen: Alkuruoka

PÄÄRUOKA: PIL PIL RAPUJA JA AIOLI

PIL PIL RAPUJA

  • 12 kpl pohjoismaisia rapuja
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 punaista chiliä
  • ½ dl valkoviiniä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • sitruunaa

Kuori ja huuhtele ravut kylmällä vedellä. Kuumenna öljy pannulla, lisää ravut, hienonnetut valkosipulit ja chilit. Paista kevyesti. Lisää valkoviini ja mausteet, kiehauta. Viimeistele sitruunan mehulla ja haluamillasi yrteillä.

AIOLI

  • 1 valkosipuliterttu
  • 1dl majoneesia
  • 1 sitruunaa
  • suolaa

Halkaise valkosipuli terttu ja grillaa kevyesti kypsiksi. Poista tertusta valkosipulin kynnet ja sekoita majoneesiin. Mausta vielä suolalla ja sitruunan mehulla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme